fbpx

Termeni si Conditii

VELOUDIN este denumirea comercială a S.C. VELOUDIN Produse Naturale de Cosmetica Igienă si Curațenie S.R.L., persoană juridică cu sediul in Tecuci, Str. Dimitrie Hirlescu nr. 5, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J17/1039/2019/20.05.2019, CUI RO41142630.

Citiți vă rugăm acești termeni și condițiile cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă ințelegerea (contractul) dintre părti.

În calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.veloudin.ro, S.C. VELOUDIN S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum si Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fară o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Conținutul site-ului www.veloudin.ro  este proprietatea S.C. VELOUDIN S.R.L.

VELOUDIN garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.veloudin.ro in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi confeă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. VELOUDIN S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea S.C. VELOUDIN S.R.L.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepseste conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

 

Derulează în sus
ro Română
X